Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης συναντήθηκε  σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης συναντήθηκε  σήμερα με τον Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη
Αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων στα Βριλήσσια με εντολή του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη μετά τη σημερινή συνάντησή του με το Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη.

Άμεση και θετική υπήρξε η ανταπόκριση του Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη μετά από την προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 23/1/2020 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Δήμαρχο Βριλησσίων, κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη.

Βασικό θέμα της συνάντησης το κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία των Βριλησσίων, λόγω κρουσμάτων ανομίας και παραβατικών συμβάντων, για τα οποία ο κ. Υπουργός ήταν ήδη ενήμερος από τον Δήμαρχο κ. Μανιατογιάννη.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία, αλλά και την επιθυμία να αυξηθεί η αστυνόμευση στο Δήμο ώστε να απομακρυνθεί η ανασφάλεια από τις γειτονιές των Βριλησσίων και να επανέλθει το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης συναντήθηκε  σήμερα με τον Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Ο Υπουργός κ. Χρυσοχοίδης αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, έδωσε εντολή μαζί με την ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία ήδη επιχειρεί αυξημένες περιπολίες, να ενισχυθεί άμεσα η αστυνόμευση στο Δήμο Βριλησσίων με δέκα (10) επιπλέον άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ ( Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης) , η οποία θα εκτελεί σε μόνιμη βάση και καθημερινά επιχειρησιακές εξορμήσεις για πρόληψη και καταστολή τυχόν έκνομων ενεργειών.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την αποτελεσματική συνεργασία, δήλωσε: « Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαταράξει τη δημόσια ασφάλεια παραβιάζοντας και τρομοκρατώντας την ήσυχη κοινωνία της πόλης μας. Μαζί με τις δικές μας προσπάθειες ήρθε και η ενίσχυση του Υπουργείου και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει η τάξη και οι πολίτες θα νοιώθουν ασφαλείς στα σπίτια τους.»

Υπουργός και Δήμαρχος συμφώνησαν πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επικοινωνία και συνεργασία με στόχο τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.