ΗΠΑ: 24χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού ανηλίκου

ΗΠΑ: 24χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού ανηλίκου
Μια 24χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού ανηλίκου – Έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 16χρονο μαθητή και του ζητούσε να κάνουν σεξ

Μια 24χρονη καθηγήτρια από το Μιζούρι των ΗΠΑ παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού -Κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, απόπειρα βιασμού ανηλίκου και σεξουαλική εμπορία παιδιού. Κατηγορείται ότι αντάλλαζε γυμνές φωτογραφίες με έναν 16χρονο μαθητή και τον κάλεσε στο σπίτι της για να κάνουν σεξ, την ώρα που ο σύζυγός της έλειπε. H 24χρονη που είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού αν καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια.

Η Rikki Lynn Laughlin, καθηγήτρια στο St. James High School, κατηγορείται ότι μέσω του Snapchat έστειλε βίντεο όπου φαίνεται η ίδια να χρησιμοποιεί έναν δονητή και ζήτησε από τον ανήλικο μαθητή φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

ΗΠΑ: 24χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού ανηλίκου

Ο μαθητής φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα» μετά την ανταλλαγή υλικού και ότι αυτός και η Laughlin είχαν ανταλλάξει φιλιά. Όταν τον προσκάλεσε να κάνουν σεξ, εκείνος «βρήκε δικαιολογίες» για να μην πάει επειδή «δεν ένιωθε άνετα».

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα μετά από πληροφορία που έλαβαν από έναν ντετέκτιβ στις 19 Οκτωβρίου σχετικά με μια ανάρμοστη σχέση στο σχολείο της μικρής πόλης Σεντ Τζέιμς. Η εκπαιδευτικός «τέθηκε σε άδεια εν αναμονή της έρευνας».

Η αστυνομία ανέκρινε την Laughlin, η οποία παραδέχτηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον μαθητή μέσω του Snapchat – αλλά ισχυρίστηκε ότι εκείνος είχε ξεκινήσει τη συζήτηση και ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικος. Η ηλικία συναίνεσης στο Μιζούρι είναι τα 17 έτη.

Η καθηγήτρια επέτρεψε στην αστυνομία να ψάξει το κινητό της, όπου ο ντετέκτιβ βρήκε ένα παράνομο βίντεο παρόμοιο με αυτό που είχε περιγράψει ο μαθητής.

Η Laughlin κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, αλλοίωση φυσικών αποδεικτικών στοιχείων και σεξουαλική εμπορία παιδιού.

Η Laughlin, δίδασκε σε μαθητές της τρίτης τάξης του λυκείου. Η εγγύησή της ορίστηκε στα 100.000 δολάρια και η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου.