Δημοσιογράφος αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις για το στήθος της γιατί ο κόσμος το’χει χάσει

Η 35χρονη δημοσιογράφος Toni Street, αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις για… την ανατομία του στήθους της μετά τις διαστάσεις που πήρε η πρόσφατη εμφάνισή της.Πολλά έχουμε δει στο ίντερνετ, τόσα πολλά που -δυστυχώς- τείνουμε πλέον να φτάσουμε στο σημείο να μη μας κάνει αίσθηση σχεδόν τίποτα πια.

Τώρα, η “όχι άλλο κάρβουνο” είδηση της ημέρας μας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία. Εκεί όπου η 35χρονη δημοσιογράφος Toni Street, αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις για… την ανατομία του στήθους της.

Συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος και συμπαρουσιάστρια του Seven Sharp, εμφανίστηκε στο πλευρό του κεντρικού παρουσιαστή Sam Wallace με ένα ροζ φόρεμα το οποίο όπως φαίνεται, έκανε κάποιους να μπερδευτούν και να νομίζουν πως διαγράφονταν οι ρώγες της.

Στη συνέχεια, μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή επανήλθε και αστειευόμενη είπε πως οι ισχυρισμοί δεν θα έστεκαν από άποψη ανατομική. “Η θέση που έχουν οι ρώγες μου δεν είναι στο κάτω μέρος του στήθους μου, ευτυχώς”, είπε η ίδια μεταξύ άλλων, ενώ με το δέον χιούμορ απάντησε και σε άλλα σχόλια τηλεθεατών.

“Προφανώς και μου αρέσει μάλλον που όλος ο κόσμος μιλάει για το στήθος μου αλλά δεν ήταν αυτό που φαντάστηκαν. Πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω τόσο τεράστιες ρώγες, όχι αυτές δεν είναι δικές μου”.

Και η ζωή στο διαδίκτυο συνεχίζεται.