Λυκόβρυση Πεύκη : Δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και απομακρυσμένα από τη Δευτέρα 10/1

Λυκόβρυση Πεύκη : Δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και απομακρυσμένα από τη Δευτέρα 10/1

Δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και απομακρυσμένα από τη Δευτέρα 10/1.

Στην ανακοίνωση αναφέρετε πως λόγω της ανάγκης λήψης μέτρων προστασίας για τη διασπορά της Covid-19 και αναλογιζόμενοι ως Δήμος τις διαρκείς ανάγκες των πολιτών του Δήμου για ψυχοκοινωνική υποστήριξη, δίνεται η δυνατότητα παροχής αυτών των υπηρεσιών, απομακρυσμένα.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Λόγω της ανάγκης λήψης μέτρων προστασίας για τη διασπορά της Covid-19 και αναλογιζόμενοι τις διαρκείς ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας για ψυχοκοινωνική υποστήριξη, δίνεται η δυνατότητα παροχής αυτών των υπηρεσιών, απομακρυσμένα.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 10/01/2022, θα μπορούν οι δημότες μας να λαμβάνουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες (συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης) και online μέσω του messenger στην σελίδα του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού ή του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λυκόβρυσης  Πεύκης στο Facebook  ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 2106145149 και 2106145150. Φυσικά, οι δια ζώσης συνεδρίες θα συνεχιστούν κανονικά με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση Πεύκη, 8 Ιανουαρίου 2022