Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards» – Η Vitex Α.Ε. αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Environmental, Social, Governance (ESG)»

Επιχειρήσεις: Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards» - Η Vitex Α.Ε. αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Environmental, Social, Governance (ESG)»

Για 5η συνεχή χρονιά στην πατρίδα μας η Eurobank και η Grant Thornton  διοργάνωσαν τα πολύ επιτυχημένα και σημαντικά Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards» με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής αριστείας.

 Η εταιρεία  Vitex Α.Ε. αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Environmental, Social, Governance (ESG)» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards». Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Vitex Α.Ε : «Φροντίζουμε ώστε κάθε μας πράξη να συμβαδίζει με τις ανάγκες της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.»

Στην επιτροπή βράβευσης προεδρεύουν, από κοινού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, κ. Βασίλειος Καζάς, ενώ συμμετέχουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί.