Τρίκαλα: Έσκασε κινητό τηλέφωνο στα χέρια γυναίκας

Τρίκαλα: Έσκασε το κινητό τηλέφωνο στα χέρια γυναίκας

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr  άλλο ένα ανησυχητικό περιστατικό καταγράφεται με κινητό τηλέφωνο στην χώρα μας καθώς μια νέα κοπέλα που βρισκόταν στο σπίτι της  με το μόλις 16 μηνών μωρό της το κινητό της τηλέφωνο άρχισε να θερμαίνεται και να διογκώνεται και μέσα σε δευτερόλεπτα να βγάζει καπνούς και σπίθες απ’ τις οποίες μάλιστα κάηκε και ένα κομμάτι από το στρώμα του κρεβατιού.

Τρίκαλα: Έσκασε το κινητό τηλέφωνο στα χέρια γυναίκας

Η κοπέλα τρόμαξε και άφησε το τηλέφωνο από τα χέρια και αυτό έπεσε κάτω αφήνοντας σημάδι στο πάτωμα (όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία).  Γρήγορα όμως και φοβούμενη για τη ζωή της και τη ζωή του μωρού της το έπιασε και το πέταξε στο μπαλκόνι έξω από το δωμάτιο, όπου αυτό εξερράγη .

Ο σύζυγός της την μετέφερε  μαζί με το μωρό στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκαν μικρά εγκαύματα  στο χέρι της (με φουσκάλες), ενώ ευτυχώς το βρέφος δεν τραυματίστηκε

Τρίκαλα: Έσκασε το κινητό τηλέφωνο στα χέρια γυναίκας

Ο δικηγόρος της οικογένειας «…Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της οικογένειας, ιδίως για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη όλη η οικογένεια…»

Η ίδια δηλώνει: «…Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό. Το κινητό ξαφνικά άρχισε να ζεσταίνεται και να βγάζει σπίθες . Μου έπεσε από το χέρια και άρχισε να καίει το πάτωμα. Το έπιασα και το πέταξα στο μπαλκόνι, όπου εξερράγη και ακούστηκε δυνατός θόρυβος και μαζεύτηκαν γείτονες…»