Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά: Δεν θέλουν να γίνει ο Δήμος Πεντέλης καθαρός Δήμος

Mε απόλυτη επιτυχία αντιμετωπίστηκε το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας από το Δήμο Πεντέλης. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης
Τη Δευτέρα 23/12 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης που προκάλεσε η Αντιπολίτευση σχετικά με την δυνατότητα που παρέχει ο νέος νόμος στον Δήμο για συνεργασία ιδιωτικών συνεργείων στην καθαριότητα ή όχι.

Η πρόταση της αντιπολίτευσης αλλά και του συλλόγου εργαζομένων ήταν να μην συνεργαστεί ποτέ ο Δήμος  με ιδιωτικά συνεργεία, σε αντίθεση με την διοίκηση που χαρακτήρισε την συνεργασία αναπόφευκτη λόγο της έλλειψης προσωπικού και μηχανημάτων .

Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση,  η πρόταση της αντιπολίτευσης υπερψηφίστηκε με 14 κατά και 18 υπέρ, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Xθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πλειοψηφία ψήφισε έτσι ώστε η πόλη να παραμείνει βρώμικη. Εμείς, στην αντιπέρα όχθη, ψηφίσαμε ώστε εάν χρειαστεί, κάνοντας χρήση του υπάρχοντος νόμου, να χρησιμοποιήσουμε ιδιώτες για να καθαριστεί η πόλη. Τα ψέματα να τελειώσουν εδώ. Να ξέρετε ποιοι δεν θέλουν να γίνει ο Δήμος Πεντέλης, καθαρός Δήμος. Στο video θα δείτε όλη την σχετική τοποθέτησή μου πριν την ψηφοφορία. Την πάγια θέση μου. Γι΄αυτή μάχομαι και θα συνεχίζω να μάχομαι όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να βάλουν συνεχώς τρικλοποδιές. Εύχομαι τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος να τους λογικεύσουν και να ξαναθυμηθούν το λόγο που βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Χρόνια Πολλά λοιπόν και χαρούμενα Χριστούγεννα!

Posted by Δήμητρα Κεχαγιά on 2019 m. gruodžio 24 d., antradienis

 Η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε τα εξής:

«Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πλειοψηφία ψήφισε έτσι ώστε η πόλη να παραμείνει βρώμικη. Εμείς, στην αντιπέρα όχθη, ψηφίσαμε ώστε εάν χρειαστεί, κάνοντας χρήση του υπάρχοντος νόμου, να χρησιμοποιήσουμε ιδιώτες για να καθαριστεί η πόλη. Τα ψέματα να τελειώσουν εδώ. Να ξέρετε ποιοι δεν θέλουν να γίνει ο Δήμος Πεντέλης, καθαρός Δήμος.

Στο video θα δείτε όλη τη σχετική τοποθέτησή μου πριν την ψηφοφορία. Την πάγια θέση μου. Γι΄αυτή μάχομαι και θα συνεχίζω να μάχομαι όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να βάλουν συνεχώς τρικλοποδιές. Εύχομαι τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος να τους λογικεύσουν και να ξαναθυμηθούν τον λόγο που βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.»

Χρόνια Πολλά λοιπόν και χαρούμενα Χριστούγεννα!