Παρουσίαση του βιβλίου με θέμα το Μακεδονικό Ζήτημα στo Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων από το Σύλλογο Ηπειρωτών Μελισσίων “Η ΜΕΛΙΣΣΑ”

Παρουσίαση του βιβλίου με θέμα το Μακεδονικό Ζήτημα στα Μελίσσια

Την Πέμπτη 12/12 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων από το Σύλλογο Ηπειρωτών Μελισσίων “Η ΜΕΛΙΣΣΑ” η παρουσίαση του βιβλίου “Το Μακεδονικό Ζήτημα – Από το έπος του Μακεδονικού Αγώνα στη Συμφωνία των Πρεσπών” του ηπειρώτη συγγραφέα Λευτέρη Παπακώστα.

Συντονίστρια ήταν η δημοσιογράφο κ. Κατραμάδου Δήμητρα και ομιλητές τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη κ. Κόιο Νικόλαο, τον νομικό κ. Βακαλόπουλο Ιωάννη και τον συγγραφέα και ιστορικό κ. Παπακώστα Λευτέρη.

Παρουσίαση του βιβλίου με θέμα το Μακεδονικό Ζήτημα στα Μελίσσια

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης & Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Μελισσίων κ. Παλαιοδήμος Άγγελος, η Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Μπούσουλα Άντα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φρεμεντίτης Σπύρος και Κρανιώτης Παναγιώτης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Φραντζής Απόστολος και Ζώη Αγνή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών “Η Νέα Ροδώνη” κ. Κάζος Χρήστος, ο ιδρυτής του Συλλόγου Ηπειρωτών Μελισσίων κ. Βλεσσίδης Βασίλης, ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Τόιλος Χρήστος και πλήθος κόσμου που θέλησαν να ενημερωθούν σφαιρικά και αντικειμενικά για αυτό το πολύ σημαντικό εθνικό θέμα