e-radio: Συνέντευξη με τον Λευτέρη Κοντουλάκο  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ στο  Δήμο  Πεντέλης

Λευτέρη Κοντουλάκο 
Ένα μικρο ιστορικό για το ποιος είναι ο Λευτέρης Κοντουλάκος
Ο Λευτέρης Κοντουλάκος γεννήθηκε το 1975. Ζει στην Πεντέλη από την παιδική του ηλικία και αποφοίτησε από το Λύκειο Πεντέλης. Εργάζεται από 20 χρονών στο χώρο της μουσικής. Σήμερα, είναι στέλεχος του Τομέα Εταιρικής Επικοινωνίας & Κοινωνικής Ευθύνης της ΣΤΑΣΥ ΑΕ και, παράλληλα, δραστηριοποιείται στη διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων με τους γνωστότερους Έλληνες καλλιτέχνες.

Λευτέρη Κοντουλάκο 

Από το 2006 ασχολείται με τα κοινά και εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος –το 2014 πρώτος σε όλο το Δήμο. Αρκετά από αυτά τα χρόνια, προσέφερε από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Το σπουδαιότερο έργο του είναι ως Πρόεδρος του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας, το οποίο παρέλαβε κυριολεκτικά ερείπιο το 2010 και, μαζί με τους συνεργάτες του, το έκαναν σημείο αναφοράς πολιτισμού, χωρίς ο Δήμος Πεντέλης να ξοδέψει ούτε ευρώ.

Ως Αντιπρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας δεν έλειψε ποτέ από τις κοινές προσπάθειες, σε φωτιές και χιονοπτώσεις. Έχει διατελέσει επίσης Επίτροπος του Ενοριακού Ναού του  Αγίου Σεραφείμ Πεντέλης.

Το Φεβρουάριο του 2018, , πήρε τη δύσκολη απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί και στη συνέχεια να συγκροτήσει τη νέα δημοτική παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ως  υποψήφιος Δήμαρχος.

Λευτέρη Κοντουλάκο 

Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι επικεφαλής παράταξης της ελάσσων αντιπολίτευσης με τρεις Δημοτικούς Συμβούλους .