Ο Δήμαρχος Ηράκλειο Αττικής Νίκος Μπάμπαλος υποδέχθηκε στο δημαρχείο τους μαθητές  του 4ου Γυμνασίου για την εργασία τους “Συνέντευξη με τον δήμαρχο της πόλης”.

Ο Δήμαρχος Ηράκλειο Αττικής Νίκος Μπάμπαλος υποδέχθηκε στο δημαρχείο τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου για την εργασία τους "Συνέντευξη με τον δήμαρχο της πόλης".

Ο Δήμαρχος Ηράκλειο Αττικής Νίκος Μπάμπαλος υποδέχθηκε στο δημαρχείο τους μαθητές  του 4ου Γυμνασίου για την εργασία τους “Συνέντευξη με τον δήμαρχο της πόλης”. Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Δήμαρχος δήλωσε με χαρά πως :

Ο Νίκος Μπάμπαλος: Σήμερα έδωσα μια από τις πιο ευχάριστες συνεντεύξεις. Υποδέχθηκα στο δημαρχείο τα παιδιά του 4ου Γυμνασίου της πόλης μας για την εργασία τους “Συνέντευξη με τον δήμαρχο της πόλης”. Μιλήσαμε για τα πλάνα της δημοτικής αρχής για τα σχολεία, την καθαριότητα, το περιβάλλον αλλά και τα σημεία όπου μπορούν να παίρνανε δημιουργικές στιγμές τα παιδιά και οι νέοι του Ηρακλείου. Χαίρομαι που βλέπω ότι οι μαθητές του Ηρακλείου και έχουν και εκφράζουν τις ανησυχίες τους. Μπράβο στα παιδιά.