Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς JobDay

Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς JobDay
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς#JobDay σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker, στο Δημαρχείο Κηφισιάς, από τις 11:00 έως τις 17:00.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου. Τη διοργάνωση επιμελήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα.Ασπασία-Νίνα Βλάχου.

Πρόκειται για μία δράση που περιλάμβανε εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, προσωπικό coaching και δωρεάν αξιολόγηση βιογραφικών. Το Προσωπικό Coaching πραγματοποιήθηκε από Πιστοποιημένους Επαγγελματίες του Hellenic Coaching Association (HCA) και το Κέντρο Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος από την εταιρεία Career Progress. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το epixeiro.gr, το settle.gr και ο Στέντορας (stentoras.gr). Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς JobDay
Ημερίδα Σταδιοδρομίας Δήμου Κηφισιάς JobDay
Στην Ημερίδα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ.Γιώργος Θωμάκος, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων-Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Επιχειρηματικότητας και Πρασίνου κα.Ασπασία-Νίνα Βλάχου και ο Διευθυντής Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης και Πληροφορικής κ.Αλέξανδρος Σουλαχάκης.