«Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Ελένη Λάμπρου»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεταιη Ελένη Λάμπρουη οποία θα είναι υποψήφιαΚοινοτική ΣύμβουλοςΛυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε την Ελένηστη ομάδα μας, μια πολύ δραστήρια πολίτη της Λυκόβρυσης.Με τις σπουδές της και την εμπειρία της από τη συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό και σύγχρονο Δήμο».

ΗΕλένη Λάμπρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και ζει στη Λυκόβρυση από το 1993.Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Φιλοσοφίας) του ΕΚΠΑ και  εργάζεται παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών, ενώ στο πλαίσιο της διδακτικής της άσκησης δίδαξε για 6 μήνες σε δημόσιο Γυμνάσιο.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Γκίκα, ο οποίος εργάζεται ως chef  και με τον οποίο έχουν έναν γιο, δυόμιση ετών, τον Νεκτάριο. Συνεχίζει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές της στοΤμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ μιλά δύο ξένες γλώσσες. Για αρκετά χρόνια ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου Ηπειρωτών Λυκόβρυσης, ενώ  από μικρή ηλικία συμμετέχει στις δράσεις και στο έργο της ενορίας της Ζωοδόχου Πηγής.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση- Πεύκη 23/4/2019