Εγκατάσταση και Λειτουργία Συστήματος Αποστολής Μηνυμάτων <> σε Περιπτώσεις Εκτάκτου Ανάγκης.

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι ο Δήμος μας, ως πρωτοπόρος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, εγκατέστησε σύστημα άμεσης προσέγγισης των δημοτών του, ώστε σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης να μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους μέσω μηνυμάτων, παρέχοντας άμεσα πολύτιμες οδηγίες.

  1. Το σύστημα ονομάζεται <> και ο χρήστης μπορεί να το κατεβάσει ως εφαρμογή από το googleplay ή το Appstore ανάλογα με το λειτουργικό της συσκευής κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει.
  2. Από την στιγμή που ο χρήστης εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο την εφαρμογή, δεν απαιτείται να κάνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, ενώ σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης θα λάβει άμεσα ενημερωτικό μήνυμα μέσω Push Notification με οδηγίες δράσης.
  3. Σημειώνεται ότι η το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί την τεχνολογία GPS και Βeacons και γι’ αυτό ο χρήστης πρέπει να έχει ενεργοποιημένο στο κινητό του ή το GPS ή το Bluetooth.
  4. Τέλος επισημαίνεται ότι η χρήση της εφαρμογής είναι εντελώς ανώνυμη προστατεύοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα.
  5. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας. Αρμόδια Διεύθυνση: Διεύθυνση Περιβάλλοντος Πολεοδομίας & Λειτουργιών Πόλης Αρμόδιος Υπάλληλος: κ. Σκλήρης Φώτιος, Τηλ: 213-2050027 εσωτ.127, Email:skliris@melissia.gr Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μελίσσια, 23 Απριλίου 2019