Ακόμη μία νέα Υποψηφιότητα στον Συνδυασμό του Δημάρχου Πεντέλης «Δημοτική Συμμαχία».

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη ενετάχθη το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Δ.Κ. Πεντέλης) ο κος Αθανάσιοςμ Νικολόπουλος.

Ο κος Νικολόπουλος δήλωσε: «Η συνεχής και ιδιαιτέρως αποτελεσματική διοίκηση του Δημάρχου μας κου Δημητρίου Στεργίου-Καψάλη με έκαναν να θέλω να συμπορευτώ ξανά μαζί του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με σκοπό την προσφορά στον Δήμο Πεντέλης.

Θεωρώ ότι η επόμενη αυτοδιοικητική θητεία θα είναι καταλυτική για τον Τόπο μας, με μεγάλες προκλήσεις αλλά και επίτευξη στόχων, προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας. Η τεράστια αυτοδιοικητική και όχι μόνον, εμπειρία του Δημήτρη Στεργίου, συμβαδίζει πλήρως με το πάθος, την εργατικότητα αλλά και την ελπίδα για το αύριο, που τα νεότερα υποψήφια στελέχη φέρνουν στον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα προσφοράς για το καλό του τόπου και των ανθρώπων της Δ.Κ. Πεντέλης και του Δήμου ευρύτερα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μελίσσια, 19-04-2019