Παπάγου Χολαργος: Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων

Παπάγου Χολαργος: Παπάγου Χολαργος: Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Παπάγου Χολαργού με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Παπάγου Χολαργού με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων  . Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του ΙΤΑ, Ηλίας Αποστολόπουλος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση.

Στην συνάντηση του με τον κ. Λιβάνιο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, όπως τα χρηματοδοτικά προγράμματα, η υποστελέχωση, τα οικονομικά και το ενεργειακό κόστος, μεταξύ άλλων. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ακόμη τον κ. Λιβάνιο για όλα τα μεγάλα έργα που εξελίσσονται ή δρομολογούνται στο δήμο και αφορούν την οδική ασφάλεια, τις σχολικές υποδομές, τις αναπλάσεις.

Παπάγου Χολαργος: Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Παπάγου Χολαργού με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Παπάγου Χολαργού με την πολιτική ηγεσία Υπουργείων . Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του ΙΤΑ, Ηλίας Αποστολόπουλος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση. Στην συνάντηση του με τον κ. Λιβάνιο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού, όπως τα χρηματοδοτικά προγράμματα, η υποστελέχωση, τα οικονομικά και το ενεργειακό κόστος, μεταξύ άλλων. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ακόμη τον κ. Λιβάνιο για όλα τα μεγάλα έργα που εξελίσσονται ή δρομολογούνται στο δήμο και αφορούν την οδική ασφάλεια, τις σχολικές υποδομές, τις αναπλάσεις. Παράλληλα ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος αναφέρθηκε ευρύτερα και σε όλα τα καίρια ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν μέσα από τα θεσμικά όργανα που συμμετέχει ο Δήμαρχος ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση Στη συζήτηση, η οποία διεξήχθη τέθηκε το στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού της τρέχουσας δημοτικής θητείας. Παράλληλα, έγινε αναφορά και στα χρηματοδοτικά εργαλεία για τους ΟΤΑ, το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Μετά τις συναντήσεις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Ήταν εποικοδομητικές οι συναντήσεις με τους αναπληρ. Υπουργούς. Συζητήσαμε μεταξύ άλλων για σημαντικά έργα και χρηματοδοτήσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας και διεκδικούμε. Παράλληλα τέθηκαν και όλα θα θεσμικά θέματα της Αυτοδιοίκησης όπως άλλωστε τα έχουμε τονίσει μέσα από το ανώτατο συλλογικό όργανο των ΟΤΑ Α’ Βαθμού, την ΚΕΔΕ».

Παράλληλα ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος αναφέρθηκε ευρύτερα και σε όλα τα καίρια ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν μέσα από τα θεσμικά όργανα που συμμετέχει ο Δήμαρχος ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών

Στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση Στη συζήτηση, η οποία διεξήχθη τέθηκε το στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού της τρέχουσας δημοτικής θητείας. Παράλληλα, έγινε αναφορά και στα χρηματοδοτικά εργαλεία για τους ΟΤΑ, το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Μετά τις συναντήσεις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε:

 «Ήταν εποικοδομητικές οι συναντήσεις με τους αναπληρ. Υπουργούς. Συζητήσαμε μεταξύ άλλων για σημαντικά έργα και χρηματοδοτήσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας και διεκδικούμε. Παράλληλα τέθηκαν και όλα θα θεσμικά θέματα της Αυτοδιοίκησης όπως άλλωστε τα έχουμε τονίσει μέσα από το ανώτατο συλλογικό όργανο των ΟΤΑ Α’ Βαθμού, την ΚΕΔΕ».