Αγία Παρασκευή:  Ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι στο Δήμο για την στάθμευση

Αγία Παρασκευή:  Ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι στο Δήμο για την στάθμευση

Ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για την στάθμευση

Αυστηρές συστάσεις σε όσους σταθμεύουν παράνομα και είτε εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων σε κεντρικές οδούς, είτε καταλαμβάνουν τμήμα των πεζοδρομίων και θέσεων για ΑμεΑ θα ξεκινήσει από σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η Τροχαία Αγίας Παρασκευής, όπως αποφασίστηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη με τον Διοικητή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής Ανδρέα Παλαιολόγο.

Παράλληλα θα δοθεί έμφαση σε όσους εμποδίζουν τη διέλευση από την λεωφορειολωρίδα επί της Μεσογείων, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αγία Παρασκευή:  Ξεκινούν αυστηροί έλεγχοι στο Δήμο για την στάθμευση

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα

Το θέμα της παράνομης στάθμευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο αντρών η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, παρουσία και του Αρχιφύλακα Δημήτρη Αποστολόπουλου ο οποίος υπηρετεί στο γραφείο παραβάσεων. Ο κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης καθώς δημιουργεί σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη. Από την πλευρά του ο Διοικητής αναγνώρισε το πρόβλημα και τόνισε πως θα συνδράμει για την επίλυση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της κοινής τους επίσκεψης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου παρουσιάζονται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και συζητήθηκαν τρόποι αποσυμφόρησης. Μετά και από σχετικές παρεμβάσεις της Τροχαίας ήδη, όπως ενημέρωσε τον Δήμαρχο ο κ. Παλαιολόγος, υπάρχουν ορατά αποτελέσματα καθώς η αύξηση της παρουσίας των τροχονόμων στην περιοχή, έχει αποσυμφορήσει αισθητά την Μεσογείων.

Επιπρόσθετα κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε να υπάρξει μεταξύ τους συνεργασία για την υλοποίηση μαθημάτων οδικής βοήθειας και κυκλοφοριακής αγωγής από στελέχη της Διεύθυνσης Τροχαίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε όλα τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής.