Χαλάνδρι: 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 – Η μεγάλη διοργάνωση επιστρέφει

Χαλάνδρι: 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 – Η μεγάλη διοργάνωση επιστρέφει
2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 – Η μεγάλη διοργάνωση επιστρέφει στο Χαλάνδρι

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για το 2ο In Pool TRIathlonChalandri 2024, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης που έρχεται στο Χαλάνδρι, το σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου. Δίπλα του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλέξης Μαυραγάνης καθώς και ο επικεφαλής της TRIMORESportEvents Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, οι οποίοι εργάστηκαν το τελευταίοδιάστημα από κοινού, με τις ομάδες τους, για το συντονισμό και την οργάνωση αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.

Το 2ο InPoolTRIathlon αναμένεται να προσφέρει στιγμές έντασης, ενθουσιασμού αλλά και μύησης στο σπορ του τριάθλου, σ’ εκείνους που θα έρθουν να το ζήσουν, ως συμμετέχοντες ή θεατές, στο κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας».

Χαλάνδρι: 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 – Η μεγάλη διοργάνωση επιστρέφει

Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου: «Στόχος μας η ενίσχυση κάθε μαζικής αθλητικής δραστηριότητας»

«Θεωρούμε πολύ σημαντική την ενίσχυση κάθε μαζικής αθλητικής δραστηριότητας, που απευθύνεται στο πλατύ κοινό και σε όλες τις ηλικίες, έτσι ώστε να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι τα αθλήματα που όλοι ξέρουμε αλλά και καινούρια. Γι΄αυτό το σκοπό έχουμε ήδη επενδύσει  περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των αθλητικών κέντρων του Δήμου, με την αντίληψη ότι όλοι οι αθλητικοί χώροι πρέπει να είναι λειτουργικοί, προσβάσιμοι, ασφαλείς και φιλικοί. […] Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε και πάλι το τρίαθλον που είχε πέρσι μεγάλη επιτυχία και φιλοδοξούμε να γνωρίσουμε το άθλημα στους νέους ανθρώπους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλέξης Μαυραγάνης, σημείωσε από την πλευρά του:

«Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικόγεγονός για την πόλη μας. Το στοίχημα για τη δημοτική Αρχή είναι τα παιδιά της πόλης μας, και όχι μόνο τα παιδιά, να έχουν όσο το δυνατό περισσότερες δυνατότητες για αθλητισμό, που να λειτουργεί ως αντίβαρο στη διαρκώς αυξανόμενη οπαδική βία, αλλά και τη βία μεταξύ των νέων, γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό μας ενδιαφέρει να περάσει το τρίαθλον και ως διέξοδος στην ασφυκτική καθημερινότητα. […] Περιμένουμε λοιπόν να το γνωρίσουμε καλύτερα, να μάθουμε από το τρίαθλον καινα δούμε πώς μπορεί αυτό να αποτελέσει κρίσιμο στοιχείο του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας».

Χαλάνδρι: 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 – Η μεγάλη διοργάνωση επιστρέφει

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORESportEvents– XTERRAGreece, δήλωσε:

«Είναι τιμή για μας να φιλοξενούμαστε σ’ έναν τόσο όμορφο αθλητικό χώρο και να πραγματοποιούμε σε συνεργασία με το Δήμο Χαλανδρίου το μοναδικό τρίαθλο στη χώρα μας, σε μια περιοχή που δεν έχει θάλασσα ή λίμνη. Η θερμοκοιτίδα αυτή ανάπτυξης του τριάθλου, που ξεκίνησε στο Χαϊδάρι 2021 και αγκαλιάστηκε στη συνέχεια το 2023 από τον Δήμο Χαλανδρίου, φιλοδοξεί να προσφέρει αθλητισμό, θέαμα, δράση, ψυχαγωγία και ένταση σε τριαθλητές όλων των επιπέδων σε μια περίοδο του χρόνου μακριά από αγώνες. Παράλληλα δημιουργεί συνθήκες εκκόλαψης νέων τριαθλητών και ασφαλώς προσφέρει θέαμα και αθλητική έμπνευση σε μικρούς και μεγάλους της περιοχής και κατ’ επέκταση όλης της Ελλάδος. Ραντεβού στο δημοτικό κολυμβητήριο του Χαλανδρίου για δράση!».

Εγγραφές αθλητών και την πρώτη μέρα του αγώνα

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου «Ν.  Πέρκιζας» θα υπάρχει γραμματεία αγώνα, για υποδοχή ΝΕΩΝ εγγραφών στο In Pool TRIathlon Chalandri. Ωράριο λειτουργίας 12:00-14:00 & 17:00-20:00.

Για την εγγραφή νέων αθλητών και συμμετοχή στον αγώνα στις σειρές που έχουν απομείνει, είναι απαραίτητη η κατοχή Κάρτας Υγείας Αθλητή βάσει της νέας νομοθεσίας της Τ.Ο.Ε..

Λεπτομέρειες για την απόκτησή της θα βρείτε ΕΔΩ.

Το συμπληρωματικό πρόγραμμα για τα παιδιά

Θυμίζουμε ότι η όλη διοργάνωση περιλαμβάνει πλούσιο παράλληλο και συμπληρωματικό πρόγραμμα για παιδιά:

 

Σάββατο 10/2

17.00 – 19.00

Παιδικά AquaGames

Ποδηλατική βραδυπορία

Κυριακή 11/2

14.00 – 14.30

KidsSwimTogether(κολύμπι σε ζευγάρια)

14.45 – 15.15

KidsSwimmingRelays(κολύμπι σε σκυταλοδρομίες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ