Παπάγου Χολαργός: Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατηγορεί ο Δ. Τούτουζας τον συνδυασμό του Δήμαρχου

Παπάγου Χολαργός: Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατηγορεί ο Δ. Τούτουζας τον συνδυασμό του Δήμαρχου
Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατηγορεί ο Δ. Τούτουζας τον συνδυασμό του Δήμαρχου Ηλία Αποστολόπουλου

O  Δ. Τούτουζας κατηγορεί τον συνδυασμό της διοίκησης του Ηλία Αποστολόπουλου πως χθες το βράδυ, πλήθος συνδημοτών δέχθηκαν προπαγανδιστικά e-mail από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του, κατηγορώντας τον για «παραβίαση προσωπικών δεδομένων εκατοντάδων πολιτών»

Σας παραθέτουμε την δήλωση για το θέμα του υποψήφιου Δήμαρχου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συν ΠΟΛΙΣ Παπάγος-Χολαργός»,  Δ. Τούτουζα:

«Χθες το βράδυ, πλήθος συνδημοτών μας δέχθηκαν προπαγανδιστικά e-mail από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Ηλία Αποστολόπουλου. Ήταν ένα ακόμα κρούσμα παράνομης εκμετάλλευσης στοιχείων επικοινωνίας κατοίκων του Δήμου μας, μετά από όμοιες μαζικές αποστολές SMS εκ μέρους άλλων υποψήφιων, πάλι εκ μέρους του Συνδυασμού του κυρίου Αποστολόπουλου. Πέρα από την προφανή παραβίαση των προσωπικών δεδομένων εκατοντάδων συμπολιτών μας, τίθεται το ερώτημα για το ποιος έδωσε τις εν λόγω λίστες στο συγκεκριμένο Συνδυασμό και τους υποψηφίους του. Με άλλα λόγια, ποιος ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τόσα προσωπικά δεδομένα, στοχευμένα με τέτοια ακρίβεια, στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού;

Ο απερχόμενος δήμαρχος, ως άμεσα ωφελούμενος, μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση αυτή, απαντώντας ταυτόχρονα για τις 95% απευθείας αναθέσεις, για τις οποίες μέχρι σήμερα επικρατεί “άκρα του τάφου σιωπή”. Τελικά είτε το θέλει, είτε όχι, θα κληθεί και ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις καθώς ο Συνδυασμός μας θα απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμενος για κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια. Η απελπισία του Συνδυασμού Αποστολόπουλου είναι κακός σύμβουλος. Μετά όμως από τόσα περιστατικά, που ξεκίνησαν με την χωρίς όριο ρύπανση του Δήμου μας με δεκάδες χιλιάδες φυλλάδια και συνεχίζονται με διαδοχικές παραβάσεις κάθε είδους νομοθεσίας, έρχεται η ώρα που ο κύριος Αποστολόπουλος θα πάψει να κάνει τον κινέζο…»