Μαρούσι:  Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Γιαννακόπουλου σε Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου

Μαρούσι:  Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Γιαννακόπουλου σε Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου
  Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Γιαννακόπουλου σε Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου

Στις 19 Σεπτεμβρίου του 2023 έλαβε χώρα η πρώτη επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Τάσου Γιαννακόπουλου αλλά και Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – Επανεκκίνηση στο Δήμο Αμαρούσιου», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και τις δομές του Δήμου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ, ΚΕΠ, Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο) στο πλαίσιο των συναντήσεων ενημέρωσης και καταγραφής των προβλημάτων της πόλης.

Κατά την περιήγησή τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους υπαλλήλους επι τω έργω και να διαπιστώσουν το ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό έργο που καλούνται να επιτελούν καθημερινά, ιδιαίτερα στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ο κ. Γιαννακόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είναι καθήκον του Δήμου μεταξύ άλλων να λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, να δίνει απαντήσεις σε πολύμορφες κοινωνικές ανάγκες, να επεκτείνει τα όρια των σχετικών δράσεων και να συμπράττει με όλους τους άλλους ενεργούς συντελεστές, όπως η Εκκλησία καθώς και οι εθελοντικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται στα όριά του. Με τις ευχές όλων μας να συνοδεύουν πάντοτε τους υπαλλήλους στα καθήκοντά τους, υποσχόμαστε ότι ο Συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΣΗ Επανεκκίνηση στο Δήμο Αμαρουσίου» με όλα τα άξια στελέχη του θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ημερήσια προσπάθειά τους και το έργο τους για την επόμενη πενταετία. Είμαστε δίπλα τους και επιθυμούμε να είναι δίπλα μας.

Μέλημά μου προσωπικά είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση την επόμενη μέρα στις κοινωνικές δομές του Δήμου. Επιβάλλεται η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Δομές που δουλεύουν καλά, θα προσπαθήσουμε να τις ενισχύσουμε, ενώ εκεί που υπάρχουν λάθη, αδυναμίες και παραλήψεις, μέλημά μας θα είναι να αντιμετωπιστούν έγκαιρα. Τα παιδιά των παιδικών σταθμών, οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ και οι ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού παντοπωλείου και φαρμακείου αξίζουν ποιοτικές υπηρεσίες από τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Τέλος ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στο προσωπικό του Δήμου, το οποίο εργάζεται υπεύθυνα στα καθήκοντά του. Η καρδιά του Δήμου είναι οι υπάλληλοι του και η αιμοδυναμική τους μας αφορά όλους».

Πάμε όλοι μαζί για ΑΝΑΝΕΩΣΗ και Επανεκκίνηση στο Δήμο Αμαρουσίου!

 

Από το Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 20 Σεπτεμβρίου 2023