Παπάγου Χολαργός: «Λαϊκή Συσπείρωση» Να γίνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στου Παπάγου

Παπάγου Χολαργός: «Λαϊκή Συσπείρωση» Να γίνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στου Παπάγου

«Λαϊκή Συσπείρωση» Να γίνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στου Παπάγου

«Απαράδεκτη», χαρακτηρίζει την απόφαση «για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην κοινότητα Παπάγου», η «Λαϊκή Συσπείρωση» Παπάγου – Χολαργού, τονίζοντας ότι πρόκειται για αποτέλεσμα «της υλοποίησης της νομοθετικής ρύθμισης που οδηγεί στο κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ πανελλαδικά, προκειμένου να διευκολυνθούν η ιδιωτικοποίησή τους».

«Απαιτούμε να γίνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων του Παπάγου να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά να αναβαθμιστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που θυσιάζει τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας και ιδιωτικοποιεί κρίσιμες υποδομές για να αυξηθεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος μας», τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ακόμα σημειώνει ότι «αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ιδιωτικοποίηση κρίσιμων υπηρεσιών όπως είναι οι ταχυδρομικές και τραπεζικές υπηρεσίες, οι τηλεπικοινωνίες κλπ. που διαδοχικά εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ υπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Γι’ αυτό και είναι κροκοδείλια τα δάκρυα του δημάρχου και άλλων στελεχών αυτών των κομμάτων στο Δήμο, που περισσεύουν αυτή την περίοδο για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ, και μόνο ως πρόκληση και εμπαιγμός προς τον λαό μπορεί να εκληφθούν».

Και καλεί τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Δήμου «να γυρίσουν την πλάτη στους “πεφτοσυννεφάκηδες” της Δημοτικής Αρχής και να παλέψουν οργανωμένα για τις δικές τους ανάγκες, για ταχυδρομικό έργο φθηνό και αξιόπιστο, προσβάσιμο από όλους. Στις εκλογές του Οκτώβρη να κάνουν το βήμα ακόμα περισσότεροι και να στηρίξουν τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, για να βρεθούν στο πλάι του ακόμα περισσότεροι αγωνιστές περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι».