Περιφέρεια  Αττικής: Σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Περιφέρεια Αττικής: Σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Γ. Πατούλης: «Τα Έργα Της Περιφέρειας στην Ηλιούπολη εκσυγχρονίζουν την Πόλη» Μήνυμα συνέχισης των σημαντικών έργων που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής έδωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην πόλη. Ο κ. Πατούλης, αφού συνομίλησε με στελέχη της δημοτικής αρχής στο Δημαρχείο της πόλης, βρέθηκε σε έργα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης σε όλη την έκταση της πόλης, επιθεωρώντας την πορεία των εργασιών. Πιο συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό επί της οδού Αριστογείτονος, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο εργασιών και τον οποίο έχει κατασκευάσει με κονδύλια ύψους 1,5 εκατομμυρίων η Περιφέρεια. Επίσης, μαζί με τους συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη Μαρία Κουρή και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Δημοπουλου και βρέθηκε στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας, ενώ επισκέφθηκε κοινωνικές δομές της πόλης. Από τη δημοτική αρχή παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Γεωργάκης, Παναγιώτης Βιδάλης, Γιάννης Αντζινάς, Παναγιώτης Κόκλας, Χριστίνα Σερέτη, Κώστας Σεφτελής καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Χωματά. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε : «Περιφέρεια και δήμος συνεργαζόμαστε για την ωρίμανση επιπλέον οραματικών έργων για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, ενώ από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης τόνισε την ανάγκη η συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας να συνεχιστεί προκειμένου να υλοποιηθούν όλα τα έργα που έχουν στόχευση τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.» Ο Περιφερειάρχης στην συνεχεία βρέθηκε μαζί με φίλους και υποστηρικτές του σε γνωστό cafe της Αγίας Μαύρας, όπου μίλησαν για τα έργα που υλοποιούνται στην πόλη και είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς των κατοίκων για τα τοπικά προβλήματα.
Σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Γ. Πατούλης: «Τα Έργα Της Περιφέρειας στην Ηλιούπολη εκσυγχρονίζουν την Πόλη»

Περιφέρεια Αττικής: Σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Μήνυμα συνέχισης των σημαντικών έργων που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής έδωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην πόλη.

Ο κ. Πατούλης, αφού συνομίλησε με στελέχη της δημοτικής αρχής στο Δημαρχείο της πόλης, βρέθηκε σε έργα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης σε όλη την έκταση της πόλης, επιθεωρώντας την πορεία των εργασιών. Πιο συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό επί της οδού Αριστογείτονος, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο εργασιών και τον οποίο έχει κατασκευάσει με κονδύλια ύψους 1,5 εκατομμυρίων η Περιφέρεια.

Περιφέρεια Αττικής: Σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Επίσης, μαζί με τους συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη Μαρία Κουρή και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Δημοπουλου και βρέθηκε στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας, ενώ επισκέφθηκε κοινωνικές δομές της πόλης. Από τη δημοτική αρχή παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Γεωργάκης, Παναγιώτης Βιδάλης, Γιάννης Αντζινάς, Παναγιώτης Κόκλας, Χριστίνα Σερέτη, Κώστας Σεφτελής καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Χωματά.

Περιφέρεια Αττικής: Σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε :

«Περιφέρεια και δήμος συνεργαζόμαστε για την ωρίμανση επιπλέον οραματικών έργων για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, ενώ από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης τόνισε την ανάγκη η συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας να συνεχιστεί προκειμένου να υλοποιηθούν όλα τα έργα που έχουν στόχευση τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.»

Ο Περιφερειάρχης στην συνεχεία βρέθηκε μαζί με φίλους και υποστηρικτές του σε γνωστό cafe της Αγίας Μαύρας, όπου μίλησαν για τα έργα που υλοποιούνται στην πόλη και είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς των κατοίκων για τα τοπικά προβλήματα.