Βριλήσσια:  Στην έναρξη του καλοκαιρινού camp του Δήμου ο Δήμαρχος

Βριλήσσια:  Στην έναρξη του καλοκαιρινού camp του Δήμου ο Δήμαρχος
Στην έναρξη του καλοκαιρινού camp του Δήμου Βριλησσίων ο Δήμαρχος Κ. Βαφειάδης

Το Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων όπου διεξάγονται οι δραστηριότητες του Summer Camp 2023 του Δήμου επισκέφτηκε, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Δ. Τριανταφυλλίδη.

Ο κ. Βαφειάδης συνομίλησε τόσο με τα παιδιά όσο και με τους παιδαγωγούς και γυμναστές λίγο πριν ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους. Τα παιδιά φέτος έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δεκάδες ψυχαγωγικές δράσεις, ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές και αθλητικά δρώμενα.

Βριλήσσια:  Στην έναρξη του καλοκαιρινού camp του Δήμου ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κ. Βαφειάδης δήλωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που το φετινό Summer Camp του ΠΑΟΔΗΒ υποδέχεται περίπου 200 παιδιά της πόλης μας, με σκοπό να αξιοποιηθεί ο ελεύθερος τους χρόνος με τον πιο ευχάριστο και παραγωγικό τρόπο. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση του προγράμματος. Όταν καταφέρνουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα να υλοποιούμε δράσεις που κάνουν χαρούμενα τα παιδιά μας, η αξία της προσπάθειάς μας μεγεθύνεται».

Η Πρόεδρος Πολιτιστικού και  Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων Ιωάννα Κυρίτση, με τη σειρά της, δήλωσε:

«Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα αποτελεί την ιδανική λύση στην ανάγκη των εργαζόμενων γονιών να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους τις ημέρες του καλοκαιριού. Τηρούμε πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κι έχουμε πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί έως τώρα τα παιδιά τους! »