Μαρούσι:  Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Αγνές Προθέσεις» του ηθοποιού, συγγραφέα Στ. Κακαβούλη

ου ηθοποιού, συγγραφέα Στ. Κακαβούλη
Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Αγνές Προθέσεις» του ηθοποιού, συγγραφέα Στ. Κακαβούλη

Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Αγνές Προθέσεις» του ηθοποιού, συγγραφέα και δασκάλου στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Στ. Κακαβούλη Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023, Ώρα 21:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησηςτου Δήμου Νικόλαος Πέππαςσας προσκαλούν στην παρουσίαση τηςΠοιητικής Συλλογής «Αγνές Προθέσεις» του Στέφανου Κακαβούλη, ηθοποιού, συγγραφέα και δάσκαλου του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής και Υποκριτικής στην κάμερα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Μαρούσι:  Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Αγνές Προθέσεις» του ηθοποιού, συγγραφέα Στ. Κακαβούλη

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 &Δημ. Μόσχα), με κεντρική ομιλήτρια την Φίλια Μητρομάρα.

Αποσπάσματα από την Ποιητική Συλλογή θα διαβάσουν οι ηθοποιοί : Κωστής Σαββιδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Δημήτρης Γεωργαλάς,ΑλέξιοςΚοτσώρης.

Στο πιάνο ο σολίστ: Φώτης Ματζαρίδης.

Λίγα Λόγια για την Ποιητική Συλλογή «Αγνές Προσθέσεις», των εκδόσεων Οδός Πανός

Είναι η δεύτερη απόπειρα  να καταπιαστεί ο Στέφανος Κακαβούλης με την υψηλοτέρα των τεχνών…την ποίηση. Ερεθίσματα από μικρά πράγματα της καθημερινότητας, μνήμες και επικαιρότητα φιλτράρονται μέσα από τον λιτό και συμβολικό και άμεσο λόγο για να αναχθούν σε κάτι καθολικό και διαχρονικό. Οι προθέσεις που περιπαικτικά ονομάζονται “αγνές” αποσκοπούν σε μια κατάδυση και κατάδειξη αληθειών που δεν τολμάμε να δούμε και να πούμε.  Όπως οφείλει να κάνει η ποίηση.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ)

Τηλ: 2108056314

e-mail: keda@maroussi.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 2 Ιουνίου 2023