Παπάγου Χολαργός: Στην 3η θέση της ΕΣΠΑΑΑ οι κορασίδες του ΑΣ Παπάγου

Παπάγου Χολαργός: Στην 3η θέση της ΕΣΠΑΑΑ οι κορασίδες του ΑΣ Παπάγου
Στην 3η θέση της ΕΣΠΑΑΑ οι κορασίδες του ΑΣ Παπάγου

Ένα πλήρες αθλητικό διήμερο διοργάνωσε ο ΑΣ Παπάγου, με αγωνιστική κι οργανωτική επιτυχία. Το διήμερο 08-09/04, φιλοξένησε στο κλειστό του Παπάγου το F4 του πρωταθλήματος κορασίδων (κ18), της τοπικής ένωσης, της ΕΣΠΑΑΑ.  Η ομάδα του ΑΣ Παπάγου κατέκτησε την 3η θέση νικώντας στο μικρό τελικό τον ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας με 3-1. Η ομάδα του ΑΣ Παπάγου επέστρεψε στη ζώνη μεταλλίων σε αναπτυξιακό επίπεδο, μετά το 2008-2009 όπου στην ίδια ηλικιακή κατηγορία είχε κατακτήσει τη 2η θέση.

Η επιτυχία αυτή ήταν συνέχεια της περυσινής πολύ καλή πορείας όπου είχε τερματίσει στην 9η θέση. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΑΟ Νέοι Βύρωνος που επικράτησε με 3-1 του ΣΦΑΜ Φοίβος. Παράλληλα στο περιθώριο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09/04 το 2ο Park Volley στο πάρκο Παπάγου-θέση Φοίβος με τη συμμετοχή ομάδων mini volley από τον ΑΣ Παπάγου και τον ΑΟ Νέοι Βύρωνος (οι άλλες ομάδες του F4 δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής). H αγωνιστική επιτυχία αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο και φέρνει ολοένα και περισσότερα παιδιά στο άθλημα του βόλεϊ.

Άμεση συνάρτηση με αυτό είναι η οργανωτική επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, αφού υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση από εθελοντές-γονείς όλου του τμήματος βόλεϊ ώστε να διεξαχθεί ένα άρτιο αθλητικό γεγονός, σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου.