Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός, άγνωστοι έστειλαν φάκελο με σφαίρα στο σπίτι 60χρονης διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας

Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός, άγνωστοι έστειλαν φάκελο με σφαίρα στο σπίτι 60χρονης διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας
Συναγερμός, άγνωστοι έστειλαν φάκελο με σφαίρα στο σπίτι 60χρονης διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας – Κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ για να εντοπιστεί ο αποστολέας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ έπειτα από σφαίρα που εντόπισε σε φάκελο που στάλθηκε  στο σπίτι διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας.

Δυο λόγια για την υπόθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  ΕΡΤ:

Η 60χρονη γυναίκα επιστρέφοντας στο σπίτι της βρήκε έναν φάκελο που άγνωστος είχε αφήσει στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας όπου μάλιστα έγραφε με μαύρα κεφαλαία γράμματα το όνομά της. Ενώ ως αποστολέας φαινόταν το όνομα «Σόλων Αγαπητός» με ταχυδρομική διεύθυνση στην περιοχή του Ιλίου. Η γυναίκα που είναι εργάζεται ως διευθύντρια υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Εμπορίας, ανοίγοντας τον φάκελο διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένας άλλος, μικρότερος φάκελος που περιείχε ένα φυσίγγιο των 45 χιλιοστών. Στο δε εσωτερικό του φακέλου δεν υπήρχε κάτι άλλο.

Οι ύποπτοι φάκελοι και το φυσίγγιο κατασχέθηκαν και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.