ΣΠΑΠ: Ο Σύνδεσμος το “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον” διοργανώνει την7ηΔράση Εθελοντικής Μαθητικής Αναδάσωσης για το 2023.

ΣΠΑΠ: Ο Σύνδεσμος το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον" διοργανώνει την7ηΔράση Εθελοντικής Μαθητικής Αναδάσωσης για το 2023.
Ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον” διοργανώνει την7ηΔράση Εθελοντικής Μαθητικής Αναδάσωσης για το 2023.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει δυναμικά και το 2023, τις Δράσεις Εθελοντικής Αναδάσωσης βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Ανάπλαση και Αποκατάσταση του Φυσικού Περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος. Συγκεκριμένα από τον Νοέμβριου του 2022 έχει ξεκινήσει και πραγματοποιεί δράσεις εθελοντικής αναδάσωσης στις περιοχές που καήκαν από την πυρκαγιά του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Το 2023 συνεχίζει τις δράσεις αυτές προκειμένου να πρασινίσει και πάλι το μαύρο τοπίο. ΤηνΤετάρτη 15 Μαρτίου 2023στις 10 π.μ.στο χώρο που βρίσκεται Βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης διοργανώνει την 7η Δράση Εθελοντικής Μαθητικής Αναδάσωσης σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».

ΣΠΑΠ: Ο Σύνδεσμος το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον" διοργανώνει την7ηΔράση Εθελοντικής Μαθητικής Αναδάσωσης για το 2023.

Τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης θα συμμετέχουν στην προσπάθεια μας να ξαναπρασινίσουμε την καμένη περιοχή του βουνού μας. Δίνουμε Ζωή στο Βουνό μας, Φροντίζουμε το Κοινό μας Σπίτι.Ξαναπρασινίζουμε την Καμένη Περιοχή. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 15 Μαρτίου να δενδροφυτεύσουμεκαι να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για να ξαναπρασινίσουμε το Πεντελικό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Δελτίο Τύπου Νέα Πεντέλη, 10Μαρτίου 2023