Λυκόβρυση Πεύκη : Αύριο  Πέμπτη 9/2 από τις 10 π.μ. θα λειτουργήσουν Παιδικοί Σταθμοί ,σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δομές ΠΕΑΠ την Πέμπτη 9/2

Λυκόβρυσης Πεύκης : Αύριο  Πέμπτη 9/2 από τις 10 π.μ. θα λειτουργήσουν Παιδικοί Σταθμοί ,σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δομές ΠΕΑΠ την Πέμπτη 9/2
Από τις 10 π.μ. θα λειτουργήσουν Παιδικοί Σταθμοί,σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δομές ΠΕΑΠτην Πέμπτη 9/2.

Παράλληλα λόγω του παγετού συνεχίζει να διατίθεται αλάτι στους πολίτες από το Δημαρχείο (είσοδος από Ρήγα Φεραίου) και μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης.»

Από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά από νέασύσκεψη των Δημάρχων της Αττικής με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και εξετάζοντας όλα τα δεδομένα αφού έγινε ενημέρωσηαπό μετεωρολόγους αποφασίστηκε  ότι: όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου μαςθα λειτουργήσουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10 π.μ.. Το ίδιο ισχύει για όλα τα εκπαιδευτικά τμήματα (πολιτιστικά, αθλητικά κ.λπ.) του ΠΕΑΠ καθώς και όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι συνεχίζει να διατίθεται αλάτι στους πολίτες από το Δημαρχείο (είσοδος από Ρήγα Φεραίου) και μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση – Πεύκη, 8 Φεβρουαρίου 2023