Ηράκλειο Αττικής: Νέα τμήματα για περισσότερα παιδιά στις λέσχες ανανέωσης

Ηράκλειο Αττικής: Νέα τμήματα για περισσότερα παιδιά στις λέσχες ανανέωσης
Νέα τμήματα για περισσότερα παιδιά στις λέσχες ανανέωσης

Οι Λέσχες Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής διευρύνουν τη λειτουργία τους δημιουργώντας τμήματα για ακόμα περισσότερες ηλικιακές ομάδες παιδιών. Έτσι, μετά την επαναφορά (έπειτα από την περίοδο της πανδημίας) με τα τμήματα για παιδιά του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του δημοτικού, πλέον δημιουργείται ομάδα και για τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών.

Στις Λέσχες Ανάγνωσης τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του βιβλίου σε συναντήσεις, κάθε φορά, με έναν ή μια συγγραφέα που παρουσιάζει το βιβλίο του/της, ακολούθως συζητά με τους μικρούς αναγνώστες με συνοδεία παιχνιδιού και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Οι συναντήσεις για την Λέσχη Ανάγνωσης παιδιών ηλικίας 9 – 12 ετών θα γίνεται κάθε 3η Τετάρτη του μήνα, από τις 18.00 έως τις 19.00 το απόγευμα, με πρώτη συνάντηση στις 18 Ιανουαρίου.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο τμήμα μπορούν να απευθυνθούν με mail στο iraklio_library@yahoo.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν ΕΔΩ. Εννοείται ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων που προστάζει η παραγωγική λειτουργία της Λέσχης Ανάγνωσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.