Λυκόβρυση Πεύκη:  Με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Λυκόβρυση Πεύκη:  Με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συναντήθηκε ο Δήμαρχος
Με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

 Ο κ. Μαυρίδης συζήτησε με τον κ. Θεμιστοκλέους τη δυνατότητα δημιουργίας Κέντρου Υγείας ή άλλης δομής πρωτοβάθμιας υγείας στη Λυκόβρυση, σε οικόπεδο απέναντι από τον Ιερό Αγίας Βαρβάρας, το οποίο θα μπορούσε να διαθέσει ο Δήμος για αυτό τον σκοπό. Επίσης, με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης παρέδωσε στον Γενικό Γραμματέα, το βιβλίο το οποίο εξέδωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορία του Δήμου και των δύο δημοτικών ενοτήτων του.

Ο  Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον κ. Θεμιστοκλέους. Τον ενημέρωσα για τις πολιτικές υγείας που υλοποιεί ο Δήμος μας  και την πρόθεση μας να εμπλουτίσουμε τις δράσεις μας. Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας συζητήσαμε το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί Κέντρο Υγείας ή άλλη δομή πρωτοθάθμιας υγείας σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση.

Ο Γενικός επιφυλάχθηκε να απαντήσει για αυτό το ενδεχόμενο. Η Αυτοδιοίκηση, σε συνεργασία με την Κεντρική Κυβέρνηση και τους επιστημονικούς συλλόγους και φορείς μπορούν να δώσουν λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υγεία στην Ελλάδα.»

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση Πεύκη, 9 Νοεμβρίου 2022