Μαγνησία: Απίστευτο έσκισαν την ελληνική σημαία σε νηπιαγωγείο

Μαγνησία: Απίστευτο έσκισαν την ελληνική σημαία σε νηπιαγωγείο
Στην περιοχή των Καναλιών στη Μαγνησία σε ένα νηπιαγωγείο άγνωστοι  έσκισαν την ελληνική σημαία και πέταξαν τα κομμάτια της σημαίας στο προαύλιο του σχολείου

Σε μία απίστευτη ενέργεια προχώρησαν άγνωστοι ανεγκέφαλοι   στην περιοχή των Καναλιών στη Μαγνησία, λίγα 24ωρα πριν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όταν κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε σε προαύλιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου όταν εκπαιδευτικοί πήγαν στο νηπιαγωγείο, έκπληκτοι είδαν  πως η ελληνική σημαία έλειπε από τον ιστό και στη θέση της υπήρχαν περασμένα το ένα πάνω στο άλλο, πέντε λάστιχα αυτοκινήτου. Στο προαύλιο βρήκαν τα κομμάτια της ελληνικής σημαίας. Όπως ανέφεραν οι δράστες μπήκαν μέσα στη σχολική αυλή, κατέβασαν, έσκισαν τη σημαία και την πέταξαν κάτω και προχωρήσαν στην αψυχολόγητη ενέργεια να βάλουν στη θέση της τα ελαστικά.

Εκπαιδευτικοί ανέφεραν άμεσα το περιστατικό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και στην Αστυνομία, και τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και άμεσα ξαναμπήκε νέα σημαία  στο σχολείο που προετοιμάζεται για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, την ερχόμενη Παρασκευή.