Μεταμόρφωση: Υπεγράφη η αγορά οικοπέδου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία

Μεταμόρφωση: Υπεγράφη η αγορά οικοπέδου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία
Υπεγράφη η αγορά οικοπέδου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία

Υπεγράφη η αγορά του οικοπέδου ιδιοκτησίας Λαμπάκη στην περιοχή του Προφήτη Ηλία με τίμημα χαμηλότερο από την αντικειμενική του αξία στα  900.000 Ευρώ

Υπεγράφη η αγορά του οικοπέδου ιδιοκτησίας Λαμπάκη στην περιοχή του Προφήτη Ηλία με τίμημα χαμηλότερο από την αντικειμενική του αξία στα  900.000 Ευρώ. Μάλιστα  σε συνδυασμό με το οικόπεδο Κουμπούρη που αγοράστηκε  το 2020, ανοίγει το δρόμο στο Δήμο για να δημιουργήσει  χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης, αλλά και έναν πνεύμονα πρασίνου σε συνδυασμό με την έκταση επί της οδού Δεκελείας, η οποία σχεδιάζεται να διαμορφωθεί σε πλατεία.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας τόνισε:

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από τη στιγμή που βλέπεις τις προσπάθειες ετών να γίνονται πραγματικότητα. Μια αγορά που, σε συνδυασμό με το οικόπεδο Κουμπούρη που αγοράσαμε το 2020, μας ανοίγει το δρόμο να δημιουργήσουμε χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης, αλλά και έναν πνεύμονα πρασίνου σε συνδυασμό με την έκταση επί της οδού Δεκελείας, η οποία σχεδιάζεται να διαμορφωθεί σε πλατεία. Να αναβαθμίσουμε και να αξιοποιήσουμε την ευρύτερη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Και συνεχίζουμε. Γιατί μπορεί να γίνονται πολλά, ωστόσο ακολουθούν ακόμη περισσότερα. Μαζί Κάνουμε την Ελπίδα Πράξη.»