Βριλήσσια: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Βασικές Πρώτες Βοήθειες

Βριλήσσια: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Βασικές Πρώτες Βοήθειες
«Η γνώση σώζει ζωές» – Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Βασικές Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και του ΟΚΠΑ,  στο πλαίσιο της ενημέρωσης και πρόληψης υγείας διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό  σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡ.Π.Α.  (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση), σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Νέστωρ» του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων (Κισσάβου 11), την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00- 14:00.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις βασικές Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.), ώστε να αποκτήσουν επαρκείς γνώσεις για τη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων που μπορεί να είναι απειλητικές για την ανθρώπινη ζωή.

Βριλήσσια: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για Βασικές Πρώτες Βοήθειες

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-6135611 εσωτ. 1015

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα  λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Η πρόληψη και η έγκαιρη επέμβαση, όταν υπάρχει η κατάλληλη γνώση, μπορούν να σώσουν ζωές.