Λυκόβρυση Πεύκη : Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη ο Δήμαρχος

Λυκόβρυση Πεύκη : Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη ο Δήμαρχος
Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυροςΠαντελεήμονος στην Πεύκη συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Πιο συγκεκριμένα παρέστη στονμεθέορτιο εσπερινό που τελέστηκετην Τετάρτη 28/7 και στον οποίον προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος ΜητροπολίτηςΚηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλος πλαισιωμένος από πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως.

Ακολούθησε λιτάνευση στους γύρω δρόμους της Πεύκης, όπου συμμετείχε πλήθος πιστών ακολουθώντας την εικόνα του Αγίου

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Τιμήσαμε και εφέτος με τη δέουσα λαμπρότητα τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος, πολιούχου και προστάτη της πόλης μας, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας να προεξάρχει στις ακολουθίες. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες πλήθος πιστών συμμετείχαν στον εσπερινό και στη λιτάνευση. Θέλω να ευχαριστήσω την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας για την απρόσκοπτη τέλεση της λιτάνευσης. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, για την παρουσία, όσο και για τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Κηφισιάς στη λιτανεία. Εύχομαι χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία στους εορτάζοντες και στους ενορίτες».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση Πεύκη, 1 Αυγούστου 2022