Βριλήσσια: Δήλωση του Δήμαρχου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Βριλήσσια: Δήλωση του Δήμαρχου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Δήλωση του Δήμαρχου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο  Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης στην δήλωση απευθύνει  τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, που είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται με την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης απευθύνει τα συγχαρητήρια του στους γονείς και κηδεμόνες, αλλά και στους καθηγητές, οι οποίοι παρείχαν όλα τα εφόδια και την υποστήριξη, για να επιτύχουν  τον στόχο τους.

Σας παραθέτουμε το μήνυμα του Δήμαρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη:

«Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς, τους επιτυχόντες, που είδατε τους κόπους σας να δικαιώνονται με την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς και κηδεμόνες, αλλά και στους καθηγητές σας, οι οποίοι κατά το διάστημα της προετοιμασίας σας και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων ετών, σας παρείχαν όλα τα εφόδια και την υποστήριξη, ώστε να επιτύχετε τον στόχο σας.

Αγαπητά μου παιδιά,  απευθυνόμενος σε όλους εσάς που σήμερα δεν είχατε τα επιθυμητά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να μην απογοητευτείτε και σας παροτρύνω να έχετε πίστη στον εαυτό σας, προσήλωση στον στόχο σας και να μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας.

Τα όνειρα σας θα είναι πάντοτε η αληθινή πρόκληση για το μέλλον. Καλές σπουδές, καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!»