Πεντέλη: Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών και φέτος στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα)
Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών και φέτος στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως από 29/6 έως 18/9

Δήμητρα Κεχαγιά: «Φέρνουμε και φέτος ένα αγαπημένο θεσμό προσφέροντας στους συμπολίτες μας ποιοτικές καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές»

Οι αγαπημένες κινηματογραφικές μας προβολές είναι και φέτος εδώ για να γεμίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια.

στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα)

Στο γνωστό όμορφο χώρο στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις βραδιές κινηματογράφου, οι κάτοικοι του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας και το φετινό καλοκαίρι.

Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών και φέτος από 29/6 έως 18/9.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Ιουνίου με την ταινία «Nomadland», ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Μία Τρελή Τρελή Καταδίωξη».

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, για να χαρίσουν μια ευχάριστη εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κατοίκων της πόλης μας. Η ώρα έναρξης των προβολών θα είναι 9 μ.μ.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά τόνισε:

«Και φέτος στο Θεατράκι Μαγγίνα ζωντανεύουν όλες εκείνες οι αγαπημένες ταινίες που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία του κινηματογράφου. Ταινίες για μικρούς και μεγάλους που μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν ξεκινάνε από τις 29/06 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Σας περιμένουμε!»