Βριλήσσια : Μήνυμα του Δημάρχου Βριλησσίων στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις

Βριλησσίων : Μήνυμα Δημάρχου Βριλησσίων στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις
Μήνυμα Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων στο μήνυμα του προς τους μαθητές που θα δοκιμαστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τόνισε πως με πίστη στις δυνάμεις σας και με οδηγό τη γνώση και χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσετε αυτό το στοίχημα, που δεν είναι η κατάληξη,  αλλά η αφετηρία μιας σπουδαίας διαδρομής.

στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Σας παραθέτουμε το μήνυμα του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη προς τους μαθητές που θα δοκιμαστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

 

«Aγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Εύχομαι ολόψυχα στην κάθε μία και στον κάθε ένα ξεχωριστά καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με πίστη στις δυνάμεις σας, με οδηγό τη γνώση και χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσετε αυτό το στοίχημα, που δεν είναι η κατάληξη,  αλλά η αφετηρία μιας σπουδαίας διαδρομής. Γιατί η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας και οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα σταυροδρόμι για την οριοθέτηση νέων στόχων. Μην σταματήσετε ποτέ να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Να συνεχίζετε, με την ίδια πίστη και θέληση, να διεκδικείτε τους στόχους σας και να μετατρέπετε σε εμπειρία κάθε δοκιμασία της ζωής.

Τα όνειρα σας θα είναι πάντοτε η αληθινή πρόκληση για το μέλλον σας.

Καλή δύναμη σε γονείς, κηδεμόνες  και εκπαιδευτικούς. Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!»