Η  Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Key books παρουσιάζουν  το βιβλίο «Το παζλ» της Έφης Ανδρεουλάκου

το βιβλίο «Το παζλ» της Έφης Ανδρεουλάκου
Η  Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Key books παρουσιάζουν  το βιβλίο «Το παζλ» της Έφης Ανδρεουλάκου

Την Τρίτη 24 Μαΐου στις 19:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Key books παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Έφης Ανδρεουλάκου με τίτλο «Το παζλ». Ένα βιβλίο που δεν αποτελεί έναν οδηγό προσωπικής ανάπτυξης που ζητά από τον αναγνώστη να τον ακολουθεί πιστά αλλά ένας καθρέπτης που δείχνει όχι το ποιοι είμαστε, αλλά το ποιοι μπορούμε να γίνουμε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3w7W32D

Link βιβλίου: https://bit.ly/37BAcaa

το βιβλίο «Το παζλ» της Έφης Ανδρεουλάκου

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αγάπησε κάθε κομμάτι του εαυτού σου, κάθε κομμάτι της ζωής.

Το παιχνίδι της ύπαρξης, που ο καθένας μας καλείται να παίξει, μοιάζει με παζλ: πολλά κομμάτια, φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους, που αν δεν γνωρίζουμε τον τρόπο να τα ενώσουμε, προβληματίζουν και οδηγούν σε μια ζωή γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα. Ενώνοντας, όμως, τα θραύσματά μας, παρ’ όλες τις δοκιμασίες και τα εμπόδια στην υγεία, στα οικονομικά, στις σχέσεις, μαθαίνουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή και –το κυριότερο– ανακαλύπτουμε το φως που υπάρχει μέσα μας. Με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη προς τον άνθρωπο, η ψυχολόγος Έφη Ανδρεουλάκου μάς δίνει τα εργαλεία προκειμένου να δούμε με καθαρή ματιά το παζλ της ζωής μας. Μέσα από τις σελίδες του Παζλ, ενισχύεται η ικανότητά μας για αυτοπαρατήρηση, ενθαρρύνεται η ανάληψη της ευθύνης του εαυτού μας και ενδυναμώνεται η θέλησή μας να εξελίξουμε τον ψυχισμό μας. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούμε αντίδοτα για κάθε μορφή αντιξοότητας και σαν καλοί καπετάνιοι πλοηγούμαστε με ασφάλεια και αγνή, δημιουργική περιέργεια στο ταξίδι της ζωής.