Μαρούσι : Ξεκινά το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Μαρούσι : Ξεκινά το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου
Ξεκινά το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου – Το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από 21 Μαρτίου 2022 έως 30 Απριλίου 2022

Ξεκινά τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου και οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Μαρούσι : Ξεκινά το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου
Το έργο αφορά κυρίως σε:

Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας για τη θέρμανση της κολυμβητικής δεξαμενής και

Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίου και συστήματος παραγωγής Ζεστών Νερών

Με αφορμή την έναρξη του έργου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει:

«Ένα ακόμη έργο για το οποίο διεκδικήσαμε τη χρηματοδότηση, ξεκινά και γίνεται πράξη. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί εν μέσω ενεργειακής κρίσης, θα συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση πόρων και φυσικά στην καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς τα χιλιάδες μέλη του Κολυμβητηρίου μας. Οι Μαρουσιώτες καθημερινά αντιλαμβάνονται πως αυτή η Διοίκηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις τηςγια βελτίωση υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, κρίσιμες υποδομές και καθημερινότητα. Ο πολίτης είναι πάντα ο Πρωταγωνιστής για κάθε μας πολιτική και απόφαση».

Παρακαλούνται τα μέλη του Κολυμβητήριου να επικοινωνούν με τη γραμματείαστο τηλ. 210 6107650-1για περαιτέρω πληροφορίες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαρούσι, 16 Μαρτίου 2022