Ηράκλειο Αττικής: Ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για όσους ζουν και φροντίζουν άτομα με άνοια

Ηράκλειο Αττικής: Ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για όσους ζουν και φροντίζουν άτομα με άνοια
Ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για όσους ζουν και φροντίζουν άτομα με άνοια

Η Άνοια είναι μια πάθηση που αφορά όχι μόνο το άτομο που νοσεί, αλλάζει παράλληλα τη ζωή και όλων των οικείων του. Με αφορμή την Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο, ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής οργανώνει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για όσους ζουν και φροντίζουν άτομα με άνοια, με ελεύθερη, φυσικά, συμμετοχή.

Ηράκλειο Αττικής: Ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για όσους ζουν και φροντίζουν άτομα με άνοια
Στο webinar θα παρουσιαστούν στοιχεία σχετικά με τα θέματα:

«Οικογενειακή Πραγματικότητα και Φροντίδα στον Άνθρωπο με Άνοια» με εισηγητή τον δρ Κωστή Προύσκα, ψυχολόγο – Δρ Γεροντολογίας, διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΑΚΤΙΟΣ και κλινικού διευθυντή Blocks Group «Συμβουλευτικός Σταθμός για την άνοια Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Στόχοι και Παρεμβάσεις» με εισηγήτρια τη Μαίρη Καραμπέτσου, εργοθεραπεύτρια MSc, προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας  Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου ΕΔΔΥΠΠΥ και την Κατερίνα Πλάκα, κοινωνιολόγο MSc, υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μέλος Κύριου Διδακτικού Προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)

Σύνδεσμος για συμμετοχή στο σεμινάριο: https://us02web.zoom.us/j/85601344242?pwd=czNYc3FnUktJUkRiSGVrUEg2NFEwUT09

Το webinar οργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τον Όμιλο ΑΚΤΙΟΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το ΕΔΔΥΠΠΥ και την ΑΜΚΕ Obrela.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ιδρύθηκε και λειτουργεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με γνώμονα την παροχή ακόμα περισσότερων υπηρεσιών υγείας για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων Ηρακλειωτών.

Στον Συμβουλευτικό Σταθμό έχουν πρόσβαση, φυσικά χωρίς καμία χρέωση για τις υπηρεσίες.