Λυκόβρυση Πεύκη: Κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 11/3

Κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα σχολεία
Κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 11/3

Από το Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου με απόφαση του Δημάρχου θα παραμείνουν κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των μικρών μαθητών.

Κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα σχολεία

Παράλληλα με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη αποφασίστηκε, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αττικής να παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή 11/3/2022 λόγω των  καιρικών φαινομένων.

Από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Σε έκτακτη σύσκεψη των Δημάρχων της Αττικής με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη  που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 10/3 το μεσημέρι, αποφασίστηκε, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αττικής να παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή 11/3/2022 λόγω των  καιρικών φαινομένων και των  χαμηλών θερμοκρασιών για την προστασία και προφύλαξη των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι για το ίδιο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν κλειστοί και οι Δημοτικοί μας Παιδικοί Σταθμοί.»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση Πεύκη, 10 Μαρτίου 2022