Λυκόβρυση Πεύκη : Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στους δρόμους – Διατίθεται αλάτι στα Δημοτικά Καταστήματα

Λυκόβρυση Πεύκη : Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στους δρόμους - Διατίθεται αλάτι στα Δημοτικά Καταστήματα

Ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης: «Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στους δρόμους. Διατίθεται αλάτι στα Δημοτικά Καταστήματα. Συνίσταται στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους»

Ο Δήμος στην ανακοίνωση του τονίζει πως πρέπει να έχουμε  αυξημένη και ιδιαίτερη προσοχή για τη σημερινή  και την αυριανή ημέρα. Οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους πεζοί ή με αυτοκίνητο στις απολύτως απαραίτητες.

Λυκόβρυση Πεύκη: Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στους δρόμους
Λυκόβρυση Πεύκη: Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στους δρόμους
Από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης του καιρού της ΕΜΥ  για αύριο Τρίτη 25/1 οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να είναι εξίσου δυσχερείς. Συνίσταται αυξημένη και ιδιαίτερη προσοχή για τη σημερινή  και την αυριανή ημέρα. Οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους πεζοί ή με αυτοκίνητο στις απολύτως απαραίτητες.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης από το πρωί της Δευτέρας 24/1 με τα δυο  μηχανήματα έργου JCB που διαθέτει ανοίγει κεντρικούς δρόμους, ενώ με τον υπόλοιπο μηχανολογικό εξοπλισμό  του, το φορτηγό και το ειδικό όχημα που φέρει αλατιέρα,  γίνεται ρίψη αλατιού με τη συνδρομή του ανθρώπινου δυναμικού  της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Ποσότητες αλατιού είναιστη διάθεση των πολιτών και έχουν ήδη διατεθεί σε σακούλες από το Δημαρχείο Πεύκης και από το Δημοτικό ΚατάστημαΛυκόβρυσης.  Επίσης έχει διανεμηθεί σε καταστήματα και σε κεντρικά σημεία των δύο Δημοτικών μας Ενοτήτων.

Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοίκαι την Τρίτη 25/1 για την προστασία και την προφύλαξη των παιδιών.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι πολίτες που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6970609103 και 6970256512.Επίσης, από το Σάββατο  21/1το πρωί και για όσο χρειαστεί βρίσκεται σε ετοιμότητα για λειτουργία, θερμαινόμενη αίθουσα, για όποιον πολίτη έχει ανάγκη, στο Β’ΚΑΠΗ Πεύκης, είσοδος από Ρήγα Φεραίου 9, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλέφωνο 2108062702

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λυκόβρυση Πεύκη, 24 Ιανουαρίου 2022