Γενική αργία και την Τετάρτη 26/01 – Αναβολή των εμβολιασμών

Αναβολή των εμβολιασμών
Γενική αργία και την Τετάρτη 26/01 – Αναβολή των εμβολιασμών .

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε την αναβολή των εμβολιασμών έναντι της covid-19 και την Τετάρτη 26/01 και τόνισε πως οι ενήλικες θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουν τα ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες, ενώ για τους εμβολιασμούς των παιδιών, οι γονείς θα λάβουν sms. Υπενθυμίζεται πως στην Αττική, τα διαθέσιμα ραντεβού έως την Κυριακή (30/01/2022) είναι περισσότερα από 80.000.

Αναβολή των εμβολιασμών
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τόνισε:

«Πραγματοποιείται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια από τον ΕΚΑΒ για να εξυπηρετήσει όλα τα περιστατικά στην Αττική που χρειάζονται μεταφορά, ωστόσο ακόμα υπάρχουν προβλήματα προσέγγισης σε αρκετές περιπτώσεις. Παράλληλα οι εφημερίες γίνονται κανονικά και τα όποια προβλήματα ηλεκτροδότησης ή θέρμανσης που σημειώθηκαν χθες, έχουν αντιμετωπιστεί.»

Ο υπουργός Υγείας μάλιστα αναφέρθηκε και στην προσβασιμότητα στα νοσοκομεία τονίζοντας ότι αποκαταστάθηκε η πρόσβαση στο Σισμανόγλειο  και στο Παίδων Πεντέλης , ενώ για το νοσοκομείο Σωτηρία είπε πως πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης δέντρων, που έπεσαν χθες 24/01 και έκοψαν την πρόσβαση στα μαγειρεία.