Κηφισιά: Δευτέρα 24/1 και Τρίτη 25/1 κλειστά τα σχολεία και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί

Κηφισιάς: Δευτέρα 24/1 και Τρίτη 25/1 κλειστά τα σχολεία και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί
Δευτέρα 24/1και Τρίτη 25/1 κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά  τη Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1 λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έντονης χιονόπτωσης και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για την προστασία και προφύλαξη των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Μετά από ευρεία σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου  Πατούλη  με τους Δημάρχους της Αττικής, ανάμεσα τους και ο  Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και μετεωρολόγους  αποφασίστηκε η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική τη Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1, λόγω δυσμενών προγνώσεων για έντονη χιονόπτωση αλλά και για την προστασία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού από τις μετακινήσεις.

Κλειστοί 24/1 και 25/1  οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί  σταθμοί

Για  Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς ο Δήμαρχος Κηφισιάς αποφάσισε τη μη λειτουργία τους τις ίδιες ημέρες.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Δευτέρα 24/1 και Τρίτη 25/1 προβλέπεται η μη λειτουργία του ΧΥΤΑ. Ο Δήμος Κηφισιάς ζητά από τους πολίτες να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν τα οικιακά απορρίμματα στο σπίτι τους.