Παλλήνη: Τέσσερα νέα, «έξυπνα» απορριμματοφόρα, στον στόλο του Δήμου

Παλλήνη: Τέσσερα νέα, «έξυπνα» απορριμματοφόρα, στον στόλο του Δήμου

Τέσσερα νέα, «έξυπνα» απορριμματοφόρα, στον στόλο του Δήμου Παλλήνης.  Με δώδεκα (12) καινούρια οχήματα ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας, τα τελευταία τρία χρόνια

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, η παραλαβή των τεσσάρων (4) νέων, «έξυπνων» απορριμματοφόρων, με τα οποία ενισχύεται ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης.

Παλλήνη: Τέσσερα νέα, «έξυπνα» απορριμματοφόρα, στον στόλο του Δήμου

Η παραλαβή έγινε παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Καρρά.

Τα νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, διαθέτουν τα πιο σύγχρονα, «έξυπνα» ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης, ελέγχου και ασφάλειας ενώ είναι μόνιμα συνδεδεμένα, ψηφιακά, με το Κέντρο Ελέγχου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, για τον απομακρυσμένο έλεγχο της τεχνικής λειτουργίας του κάθε αυτοκινήτου.

Διαθέτουν νέου τύπου, ειδικά σκαλοπάτια απόσβεσης κραδασμών για τους εργαζομένους ενώ είναι εξοπλισμένα με led φάρους.

Συνολικά, τα τελευταία τρία χρόνια, ο Δήμος Παλλήνης έχει ενισχύσει τον στόλο των απορριμματοφόρων του, με δώδεκα (12) νέα, σύγχρονης τεχνολογίας οχήματα, στο πλαίσιο του σχεδίου για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας υπηρεσιών καθαριότητας προς τους κατοίκους, αλλά και των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων.