Νέα Ιωνία: Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Νέα Ιωνία: Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Δέσποινα Θωμαΐδου: « Η βάπτιση του Κυρίου μας στον Ιορδάνη ποταμό, συμβολίζει την ψυχική κάθαρση, την αναγέννηση, την αναδημιουργία και την πνευματική πορεία.»

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας στο μήνυμα της εύχεται το αληθινό Φως να μας συνοδεύει στη νέα χρονιά και να μας δίνει ελπίδα και δύναμη να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε νέους δρόμους προκοπής και ευημερίας για την αγαπημένη πόλη μας.

Σας παραθέτουμε το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για τον εορτασμό των Θεοφανείων :

«Τιμούμε σήμερα τη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων του Κυρίου, μία από τις λαμπρότερες Εορτές της Ορθοδοξίας με βαθιές ρίζες τόσο στις καρδιές των πιστών, όσο και στη λαϊκή παράδοσή μας.  Η βάπτιση του Κυρίου μας στον Ιορδάνη ποταμό, συμβολίζει την ψυχική κάθαρση, την αναγέννηση, την αναδημιουργία και την πνευματική πορεία. Το νερό, επομένως αν και είναι φυσικό στοιχείο, με την επενέργεια της ακτίστου χάριτος του τελεταρχικού Πνεύματος ανανεώνει και αναγεννά τον άνθρωπο στη νοητή και πνευματική αναγέννηση. Η πρώτη μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή της νέας χρονιάς αποτελεί για όλους μας αφετηρία για μια νέα αρχή, για μια νέα προσπάθεια να εργαστούμε με ασφάλεια για ένα καλύτερο μέλλον των συμπολιτών μας και των παιδιών μας. Εύχομαι το αληθινό Φως να μας συνοδεύει στη νέα χρονιά και να μας δίνει ελπίδα και δύναμη να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε νέους δρόμους προκοπής και ευημερίας για την αγαπημένη πόλη μας.

Να φωτίζουμε και να φωτιζόμαστε! Χρόνια πολλά!»