Όταν ήταν 4 ετών τον απήγαγαν και ξαναβρήκε τη μητέρα του 33 χρόνια μετά χάρη σε ένα σκίτσο

Όταν ήταν 4 ετών τον απήγαγαν και ξαναβρήκε τη μητέρα του 33 χρόνια μετά χάρη σε ένα... σκίτσο
Όταν ήταν 4 ετών τον απήγαγαν και ξαναβρήκε τη μητέρα του 33 χρόνια μετά χάρη σε ένα  σκίτσο από μνήμης που απεικόνιζε τον χάρτη του χωριού του.

Η ιστορία ενός  37χρονου άνδρα από τη Χενάν της βορειοκεντρικής Κίνας συγκλονίζει καθώς βρήκε πάλι την οικογένεια του μετά από 33 χρόνια μετά χάρη σε ένα… σκίτσο από μνήμης που απεικόνιζε τον χάρτη του χωριού του

Όταν ήταν 4 ετών τον απήγαγαν και ξαναβρήκε τη μητέρα του 33 χρόνια μετά χάρη σε ένα... σκίτσο

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Λι Τζινγουέι απήχθη όταν ήταν μόλις 4 ετών από μια συμμορία παράνομης διακίνησης και εμπορίας παιδιών. Μετά την αρπαγή του ο Τζινγουέι μεγάλωσε στη Χενάν, μια περιοχή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το πραγματικό του σπίτι,  αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε να νοσταλγεί το σπίτι του και «πέρασε αμέτρητες νύχτες λαχταρώντας» να ξαναβρεθεί σε αυτό.

Όταν ο άνδρας έμαθε για άλλες περιπτώσεις παιδιών που κατάφεραν να ξαναβρούν την οικογένειά του, οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν. Έτσι, αποφάσισε να ζωγραφίσει από μνήμης έναν χάρτη του χωριού όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του….

Όταν ήταν 4 ετών τον απήγαγαν και ξαναβρήκε τη μητέρα του 33 χρόνια μετά χάρη σε ένα... σκίτσο

Οι λεπτομέρειες του χάρτη που σχεδίασε ο 37χρονος και στη συνέχεια πόσταρε στην εφαρμογή Douyin, εντυπωσίασαν πολύ κόσμο, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη πόσο μικρό ήταν το αγοράκι όταν η συμμορία το άρπαξε και το πούλησε σε μια άλλη οικογένεια. Το σκίτσο ήταν τόσο ακριβές που η αστυνομία κατάφερε να το αντιστοιχίσει με το Ζαοτόνγκ, ένα ορεινό χωριό στα βουνά της Γιουνάν, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα.

Μετά από διενέργεια εξετάσεων DNA επιβεβαιώθηκε ότι ο Τζινγουέι ήταν ο αγνοούμενος γιος μιας κατοίκου του χωριού. Μάνα και παιδί ξανασυναντήθηκαν μετά από 3 ολόκληρες δεκαετίες την Πρωτοχρονιά, και το συγκλονιστικό στιγμιότυπο της επανένωσης των συγγενών καταγράφηκε από κάμερες, με το βίντεο να γίνεται viral.

Όταν ήταν 4 ετών τον απήγαγαν και ξαναβρήκε τη μητέρα του 33 χρόνια μετά χάρη σε ένα... σκίτσο

Πώς κράτησε ζωντανή την ανάμνηση του χωριού του

Ο Λι Τζινγουέι απήχθη το 1989 από το χωριό του και πουλήθηκε σε μια οικογένεια στο Λανκάο, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Από μικρό, το αγοράκι ζωγράφιζε το σπίτι του τουλάχιστον μία φορά τη μέρα για κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση στο μυαλό του.

Πολλά παιδιά στην Κίνα που απήχθησαν μικρά και μαθαίνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους ότι οι γονείς τους τα αγόρασαν αποφασίζουν τελικά να μην ακολουθήσουν τη νομική οδό, καθώς με τα χρόνια έχουν αγαπήσει τους ανθρώπους που τα μεγάλωσαν. Ο Τζινγουέι, που σήμερα είναι παντρεμένος και έχει παιδιά, δήλωσε ότι η οικογένεια που τον μεγάλωσε τον δίδαξε αρχές και ανθρωπιά. «Έτσι κατάφερα να σπουδάσω και να αναπτύξω τις δεξιότητές μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντες σε τοπικό μέσο.