Πεντέλη: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο κανάλι της Βουλής

Πεντέλη: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο κανάλι της Βουλής

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο κανάλι της Βουλής

Για τις ψηφιακές υπηρεσίες που διευκολύνουν τους πολίτες, το Γήπεδο της Νέας Πεντέλης, την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Προφήτη Ηλία και την υπογειοποίηση των καλωδίων μέσης τάσης μίλησε η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά στο κανάλι της Βουλής.

Την εξέλιξη της εφαρμογής του προγράμματος της Δημοτικής Αρχής, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι της Βουλής.

Αναφερόμενη στο ευρύ πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου η Δήμητρα Κεχαγιά επεσήμανε τις ψηφιακές ευκολίες που παρέχονται πλέον στους δημότες, οι οποίοι μέσα από τις εφαρμογές της Ιστοσελίδας του Δήμου εξυπηρετούνται γρήγορα, εύκολα χωρίς γραφειοκρατία και ταλαιπωρία, απολαμβάνοντας υπηρεσίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Πεντέλη: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο κανάλι της Βουλής

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής FixMyCity, η οποία παρέχει στους Δημότες τη δυνατότητα να βρίσκουν λύση στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το Γήπεδο της Νέας Πεντέλης η Δήμητρα Κεχαγιά ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στο Δασαρχείο Πεντέλης, το τελικό σχέδιο τόσο για την αξιοποίηση του Γηπέδου όσο και για την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής του Λόφου του Προφήτη Ηλία.

«Η διαχειριστική μελέτη δεν αφορά μόνο την αποκατάσταση του γηπέδου», είπε η Δήμαρχος Πεντέλης. «Το σημαντικότερο είναι ότι θα αναπλαστεί ο περιβάλλον χώρος, με περιπατητικά μονοπάτια για τους πολίτες, με κατάλληλο επιμελή φωτισμό, με σημεία πυρόσβεσης και κάμερες πυρασφάλειας», ανέφερε η κυρία Κεχαγιά η οποία εκτίμησε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2023.

Πεντέλη: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο κανάλι της Βουλής

Τέλος, η Δήμητρα Κεχαγιά εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά την υπογειοποίηση και στις τρεις δημοτικές κοινότητες, όλου των καλωδίων της μέσης τάσης και ενός μέρους της χαμηλής τάσης.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πεντέλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μελίσσια, 30Νοεμβρίου 2021