Χαλάνδρι : Σήμερα το μεσημέρι μια γυναίκα πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν άνδρα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Χαλάνδρι : Σήμερα το μεσημέρι μια γυναίκα πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν άνδρα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους
Σήμερα το μεσημέρι στο Χαλάνδρι στην οδό Ζαν Μωρεάς μια γυναίκα πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν άνδρα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Το θύμα είναι ο γνωστός  Έλληνας γιατρός οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δράστις είναι η βιολογική μητέρα του παιδιού τους Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη. Ο γιατρός είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή μετά τον πυροβολισμό.

Η δράστις υποστηρίζει πως το θύμα είχε κακοποιήσει το παιδί τους, και μάλιστα παρουσίασε και πραγματογνωμοσύνη από το νοσοκομείο «Μητέρα» την οποία είχε αναρτήσει στο προφίλ της στα social media.

Χαλάνδρι : Σήμερα το μεσημέρι μια γυναίκα πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν άνδρα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη έχει συληθεί όμως οι αναλυτές της Ασφάλειας που την ανακρίνουν φαίνετε πως  αδυνατούν να βγάλουν άκρη, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα τη μια μιλάει για το παιδί της και την άλλη αναφέρεται σε μια γυναίκα η οποία λέει ότι προσποιείται ότι είναι μητέρα της, ζητώντας από τους αστυνομικούς να πάνε να την πιάσουν γιατί είναι όπως ισχυρίζεται μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτό που προσπαθούν σε  πρώτη φάση, οι Αστυνομικοί είναι  να εξακριβώσουν είναι από ποιους, πότε και πως προμηθεύτηκε το όπλο που με το οποίο πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στο στήθος τον γιατρό και επίσης αν υπάρχουν συνεργοί που την βοήθησαν να στήσει ενέδρα για να δολοφονήσει τον πατέρα του παιδιού της.

Όλα δείχνουν ότι αιτία της μεγάλης κόντρας που είχε η γυναίκα από την Αλβανία που δηλώνει εικαστικός με τον οφθαλμίατρο είναι το κοριτσάκι που απέκτησαν πριν 13 χρόνια και για το οποίο έχει κερδίσει την επιμέλεια με δικαστική απόφαση ο 68χρονος. Μια απόφαση την οποία όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να δεχθεί με αποτέλεσμα να χάνει συχνά τον έλεγχο του εαυτού της και να του επιτίθεται ανεβάζοντας ακόμα και screenshots των προσωπικών τους μηνυμάτων στα πολλά προφίλ που διατηρούσε στο Facebook.

Η δράστις κρύφτηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και όταν εμφανίσθηκε με το κοριτσάκι πετάχτηκε μπροστά του και άρχισε να φωνάζει. Πάνω στην διαπληκτισμό, σήκωσε το περίστροφο και πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές. Οι σφαίρες βρήκαν στην κοιλιακή χώρα τον γιατρό ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Μάρτυρας του φρικτού αυτού σκηνικού το 13χρονο κοριτσάκι… Στη συνέχεια η Αλβανίδα, σαν να μην τρέχει τίποτα, έφυγε από το σημείο όμως λίγα τετράγωνα πιο κάτω αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες. Ως δικαιολογία τους είπε ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί της απήγαγαν και της βίασαν το παιδί.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικογένεια του γιατρού που είχε δεχθεί επιθέσεις από την Τσέλο, μάλιστα η Αγγλίδα σύζυγος του είχε ξυλοκοπηθεί από την γυναίκα καθώς της είχε στήσει καρτέρι και πάλι μπροστά στο παιδί, της όρμησε και της χτυπούσε το κεφάλι, είχε προβεί σε ενέργειες ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα με αυτά, απαγορευόταν να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση 100 μέτρων, το σπίτι στο Χαλάνδρι, το νοσοκομείο που εργαζόταν ο οφθαλμίατρος στη λεωφόρο Κηφισίας και το ιατρείο του στο Ψυχικό. Όμως, από ότι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, η Τσέλο δεν τα τηρούσε και μετά από κάθε παραβίαση οι επισκέψεις στην Αστυνομία ήταν συχνές.