Πεντέλη: Ορισμός νέων θέσεων ευθύνης από τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά

Πεντέλη: Ορισμός νέων θέσεων ευθύνης από τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά
Ορισμός νέων θέσεων ευθύνης από τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά

Με απόφαση της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος χρονικά καθορισμός της νέας σύνθεσης των θέσεων ευθύνης του Δήμου Πεντέλης.

Ειδικότερα, καθήκοντα αναλαμβάνουν οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Η καΑναστασία Κοσμοπούλου ωςΑντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας,ΝομικήςΥπηρεσίας και Δ/νσης ΚΕΠκαι Αναπληρώτρια Δημάρχου.

Η καΓεωργία Μητροπούλου Γεωργία, ως ΑντιδήμαρχοςΚοινωνικής Μέριμνας, Διαχείρισης Κέντρων Κοινότητας και Δομών Παροχής ΒασικώνΑγαθών.

Η καΆνταΜπούσουλα-Χάνου, ως Αντιδήμαρχος Δ/νσης Περιβάλλοντος Πολεοδομίας- και Δ/νσης ΤεχνικώνΥπηρεσιών.

Ο κ. ΚωνσταντίνοςΚαλλιανιώτης Κωνσταντίνος, ωςΑντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Ο κ.Ηλίας Τσουχνικάς, ωςΑντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής και λειτουργίας των Κέντρων ΔημιουργικήςΑπασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).

Η κα Πολίτη Ελένη, ως Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείαςγια θέματα, πρωτοβάθμιας περίθαλψης,ψυχικής υγείας, προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης των πολιτών, ΚΕΠ Υγείας και τηνευθύνη για θέματα COVID-19.

Ο κ. Βλάσσης Σιώμος,ως ΑντιδήμαρχοςΠολιτισμού.

Η κα Άρτεμις Αργύρη Άρτεμις, ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τηΔημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης και υπεύθυνη για την Πολιτισμική Αναβάθμιση καιΠροβολή της Πολιτιστικής Ταυτότητας του Δήμου Πεντέλης.

Η θητεία των Αντιδημάρχων ορίζεται από την 9.11.2021 έως και 30.11.2022.

Η Δημοτική Αρχή θα προτείνει ως νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου από 1/1/2022 τη Δημοτική Σύμβουλο Κωνσταντίνα Λαζή– Αναγωστοπούλου, ενώ ο νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουκάς Μακρής θα αναλάβει ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πεντέλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μελίσσια, 9Νοεμβρίου 2021