Ηράκλειο Αττικής:  Καταδικάζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηρακλείου τα γεγονότα στην κεντρική πλατεία της πόλης

Ηράκλειο Αττικής:  Καταδικάζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηρακλείου τα γεγονότα στην κεντρική πλατεία της πόλης
Καταδικάζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος τα γεγονότα στην κεντρική πλατεία της πόλης

Τα γεγονότα, που διαδραματίστηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης την περασμένη Κυριακή, καταδικάζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και ζητά συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, για να μην ξαναζήσει το Ηράκλειο τέτοια φαινόμενα βίας.

Νίκος Μπάμπαλος : «Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα που είδαμε να διαδραματίζονται εχθές στην πόλη μας»

Σας παραθέτουμε την δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα γεγονότα που είδαμε να διαδραματίζονται εχθές στην πόλη μας, τα οποία δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ θέση στο Ηράκλειο. Στην Δημοκρατία έχουμε όλοι δικαίωμα στον σεβασμό της προσωπικής άποψης και κυρίως στο δικαίωμα να μπορούμε να τοποθετούμαστε δημόσια. Καλούμε την Πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν άλλα τέτοια περιστατικά. Είναι σημαντικό  – για εμάς  ως Δημοτική Αρχή – να απολαμβάνουν οι δημότες μας το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας και για αυτό, τις επόμενες ημέρες, θα ζητήσω συνάντηση με τον υπουργό, ώστε να ζητήσουμε τη συνδρομή του στις προσπάθειες μας για ασφάλεια στη πόλη μας».

Ο Δήμος αναμένεται να εκδώσει σχετικό ψήφισμα στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.